Encore-4-youOnlangs werd een CD opgenomen met een selectie van liederen uit het repertoire van EnCORe. De opname gebeurde in De Halle (Axel) onder leiding van Piet Brakman.

De fantastische akoestiek van deze concertzaal; de kundige en professionele ervaring van Piet, de Zeeuwse Troubadour, leidde tot het welslagen van dit project. Meestal wordt de opname in een studio gemaakt en gaat de productieleider nadien aan de knopjes draaien om zo een optimale weergave, van soms mindere prestaties, te verkrijgen. Geen concertbands, maar enkel een pianobegeleiding en vooral….. géén knopjes draaien.

Tracklist

Beauty and the BeastA Menken
Tears in HeavenEric Clapton
On my Own C. M. Schönberg
Tourdion Anonyme
Irish BlessingTraditional
Shenandoah Traditional
Listen to the Music T. JohnstonT. Johnston
I will follow you J.W. Stole
Hakuna Matata E. John
Be our Guest A. Menken
Rock around the clock M. C. Freedman
The Bare Necessities T. Gilkyso
King Louie U. Führe
Sanctus A. Arens

Bestel deze CD

Deze CD kost  € 15,-  en kun je bestellen:

  • Via een berichtje bij Contact en het bedrag op onze rekening te storten NL67RABO0160486416 Bicnr. RABONL2U. De CD wordt dan binnen enkele dagen bezorgd.
  • Of door naar één van onze concerten te komen en na afloop navraag doen bij een koorlid of de dirigent.

Op de CD werden, conform aan de Nederlandse wetgeving, auteursrechten betaald. Het is echter verboden, mits extra betaling aan BUMA, om U via onze website een aantal demo- nummers te laten horen. Je kunt echter wel een luistervoorbeeld aanvragen via een berichtje bij Contact.